Toiminnallinen faskia - verkkokurssi

Hinta: 59,90 EUR
Viime vuosina on alettu ymmärtää sidekudoksen eli faskian laajempaa merkitystä sekä faskian muodostamia nk. myofaskiaalisia jatkumoita. Aiemmin faskiaa on pidetty lähinnä lihaksia ympäröivänä kalvona, mutta uusin tutkimustieto paljastanut, että kyseessä on merkittävä kehon toiminnallinen osa. Nykyaikainen passiivinen elämäntyyli aiheuttaa faskiakerrosten takertumista toisiinsa ja kiinnikkeiden muodostumista, mikä heikentää suorituskykyä sekä altistaa loukkaantumisille ja kipuongelmille. Monet ongelmat olisivat ehkäistävissä oikeanlaisella harjoittelulla ja kehonhuollolla. Toiminnallinen faskia -verkkokurssi tarjoaa kattavan tietämyksen ja liikepankin myofaskiaalisten jatkumoiden harjoittamiseen ja avaa ovet monipuolisempaan liikunnan maailmaan. Kurssin sisältö jakautuu kahteen osaan: Luento-osuudessa käydään läpi faskian anatomiaa ja ominaisuuksia sekä perusteluja harjoituksille. Harjoitusvideoista puolestaan opit käytännön sovellusten ydinasioita.

Juoksijan oheisharjoittelu - verkkokurssi

Hinta: 59,90 EUR
Juoksijan oheisharjoittelu -verkkokurssi. Juoksu kuormittaa monia vartalon lihasryhmiä, etenkin alavartalon ja keskivartalon lihasryhmiä. Kun esimerkiksi lantion seudun lihasten lihaskunto on riittävän hyvä, säilyy alavartalon ja jalkojen linjaukset juostessa hyvänä ja näin ennaltaehkäistään ikäviä rasitusvammoja. Hyvä liikkuvuus taas mahdollistaa laajat liikeradat ja tekee juoksusta rentoa. Monipuolisella oheisharjoittelulla on mahdollista kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta ja juoksutekniikka. Oheisharjoitepankista saat valmiita harjoitusohjelmia ja paljon ideoita monipuoliseen juoksun oheisharjoitteluun.

Tie tuloksiin - verkkokurssi

Hinta: 95,00 EUR
Oletko miettinyt, mitä hyvinvointi oikeastaan on? Entä tiedätkö, miten suorituskyky kehittyy, kuinka lihas kasvaa, kuinka voimaa hankitaan, miten kestävyyskuntoa kehitetään, mitä kannattaisi syödä pysyäkseen terveenä, miksi uni on tärkeää ja mitä vammojen ennaltaehkäisemiseksi on tehtävissä? Tie tuloksiin -verkkokurssillamme syvennymme näihin teemoihin, toisin sanoen kehittävän harjoittelun perusteisiin. Tie tuloksiin -verkkokurssi on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista hyvinvointiin ja harjoitteluun.

Miellyttävä muutos - verkkokurssi

Hinta: 95,00 EUR
Miellyttävä muutos -verkkokurssi antaa Sinulle eväät kestävän ja miellyttävän muutoksen tekemiseen pieniä, mutta vaikuttavia elintapamuutoksia tekemällä. Kurssi ei edellytä kurjuuden kokemista, suuria luopumisia, tiukan dieetin noudattamista tai päivittäisiä, rankkoja treenejä. Itse asiassa tällä verkkokurssilla liikunta astuu kuvioihin vasta ihan loppusuoralla. Asiantuntijoina toimivat painonhallintapsykologiaan erikoistunut ravitsemusterapeutti Jonna Heinonen, liikuntafysiologi ja istumistutkija Arto Pesola sekä personal trainer ja fysioterapeutti Riku Aalto. Tämä tiimi auttaa sinua ymmärtämään, mitkä asiat ovat oikeasti tärkeitä onnistuneessa elämäntapamuutoksessa, ja motivoi ja kannustaa sinua omassa muutoksessasi.